Avoimet työpaikat

Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä?

Etsimme kriisityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Monika-Naiset liiton Kriisikeskus Monikaan. Kriisikeskus Monika tarjoaa naiserityisiä tukipalveluja väkivaltaa kokeneille maahanmuuttajataustaisille naisille.

Työ on vaikeissa elämäntilanteissa olevien erikielisten naisten kohtaamista. Auttamistyö toteutetaan yksilö- ja ryhmämuotoisena (vertaistukiryhmät). Sen lisäksi työ sisältää puhelin- ja chat-päivystystä, palveluohjausta ja kouluttamista. Työ sisältää jonkun verran iltatyötä ja työtä toimiston ulkopuolella.

Tehtävä edellyttää kokemusta väkivalta- ja/tai kriisityöstä, kiinnostusta naiserityisten palvelujen kehittämiseen, hyviä yhteistyötyötaitoja ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Odotamme sinulta valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn, asiakaslähtöistä työotetta, hyvää stressinsietokykyä ja järjestelmällisyyttä.

Asiakastyötä tehdään eri kielillä. Esimerkiksi arabian, darin, soranin tai somalin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme palvelujärjestelmän ja järjestökentän tuntemusta sekä kokemusta maahanmuuttajatyöstä.

Kiinnostuitko?

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkauksessa noudetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta (vaativuusryhmä 5). Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon ja Smartum hyvinvointiedun. 

Monika-Naiset liitto arvostaa työyhteisössään monimuotoisuutta. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 23.5.2021 mennessä sähköpostitse: info(at)monikanaiset.fi. Kirjoita viestin aiheeksi TYÖHAKEMUS KRIISITYÖNTEKIJÄ.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kriisikeskus Monikan johtaja Natalie Gerbert 12.5.2021 kello 10-11 ja 17.5.2021 kello 15.30-16.30 puhelimitse 045 6759 647. Haastattelut järjestetään viikoilla 22 ja 23. Työ on suunniteltu aloitettavaksi 16.8.2021.

© 2021 Monika-Naiset liitto ry · Hermannin Rantatie 12 A, 00580 Helsinki · Tietosuoja