Avoimet työpaikat

Turvakoti Monaan haetaan keikkatyöntekijöitä ohjaajan työtehtävään

Etsimme keikkatyöntekijöitä ohjaajan työtehtävään Monika-Naiset liiton Turvakoti Monaan. Turvakoti Mona on vain naisille ja heidän alaikäisille lapsilleen tarkoitettu turvakoti.

Ohjaajan tehtävänä on asiakastyö turvakodissa asuvien perheiden kanssa, psykososiaalisen tuen antaminen ja palvelusuunnitelmien toteuttaminen. Hänen työhönsä kuuluu myös kodinhoidollisia muita turvakodin toimintaan liittyviä tehtäviä tilanteen mukaan.

Edellytämme hakijalta sosiaali- ja terveysalan AMK-koulutusta sekä kokemusta väkivalta- ja kriisityöstä (Valtioneuvoston asetus turvakotipalvelujen tuottamiselle asetettavista edellytyksistä, 598/2015). Laaja kielitaito katsotaan eduksi.

Työ on vuorotyötä ja sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä. Työssä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Haku on voimassa toistaiseksi ja työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen lähetetään Turvakoti Monan johtajalle Ljudmila Kettuselle sähköpostitse: ljudmila.kettunen(at)monikanaiset.fi

Tehtävään valitun tulee esittää ennen työn aloittamista rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Turvakoti Mona tarjoaa turvallista asumista ja kriisiapua lähisuhdeväkivaltaa kokeneille naisille ja heidän lapsilleen. Erityisosaamistamme on monikulttuurisuus, mutta turvakotiin ovat tervetulleita kaikki naiset. Palvelemme useilla eri kielillä.

Lue lisää: Turvakoti Mona

© 2021 Monika-Naiset liitto ry · Hermannin Rantatie 12 A, 00580 Helsinki · Tietosuoja