Avoimet työpaikat

Monika-Naiset liitto ry:n Turvakoti Mona hakee ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen, haku 13.12.2021 mennessä 

Etsimme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Monika-Naiset liiton Turvakoti Monaan. Turvakoti Mona on vain naisille ja heidän alaikäisille lapsilleen tarkoitettu turvakoti.

Ohjaajan tehtävänä on asiakastyö turvakodissa asuvien naisten ja lasten kanssa, psykososiaalisen tuen antaminen sekä palvelusuunnitelmien laatiminen ja toteuttaminen. Hänen työhönsä kuuluu myös kodinhoidollisia tehtäviä ja muita turvakodin toimintaan liittyviä tehtäviä tilanteen mukaan. 

Edellytämme hakijalta vähintään sosiaali- ja terveysalan AMK-koulutusta ja kokemusta väkivalta- ja kriisityöstä (Valtioneuvoston asetus turvakotipalvelujen tuottamiselle asetettavista edellytyksistä, 598/2015). Laaja kielitaito katsotaan eduksi. 

Työ on vuorotyötä ja sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä. Työssä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta (palkkaryhmä G24E + mahdolliset palvelulisävuodet). Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon ja Smartum hyvinvointiedun.

Työ alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävään valitun tulee esittää ennen työn aloittamista rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Monika-Naiset liitto arvostaa työyhteisössään monimuotoisuutta. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Hakemukset ansioluetteloineen lähetetään Turvakoti Monan johtajalle Ljudmila Kettuselle 13.12.2021 mennessä sähköpostitse: ljudmila.kettunen(at)monikanaiset.fi 

Kirjoita viestin aiheeksi TYÖHAKEMUS OHJAAJA.

Lisätietoja ohjaajan tehtävästä antaa Turvakoti Monan johtaja Ljudmila Kettunen puhelimitse 045 639 0541 7.12. klo 12–14 ja 10.12. klo 10–12.

Haastattelut järjestetään viikoilla 50–51 joko etähaastatteluna tai terveysturvallisuus huomioiden paikan päällä.

Turvakoti Mona on sosiaali- ja terveysministeriön rahoittama ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koordinoima palvelu. Toimintaa ylläpitää Monika-Naiset liitto ry. Liitto kehittää ja tarjoaa naiserityisiä palveluja väkivaltaa ja sen uhkaa kokeville maahanmuuttajataustaisille naisille ja heidän lapsilleen ja tukee heidän kotoutumistaan. www.monikanaiset.fi

Turvakoti Monaan haetaan keikkatyöntekijöitä ohjaajan työtehtävään

Etsimme keikkatyöntekijöitä ohjaajan työtehtävään Monika-Naiset liiton Turvakoti Monaan. Turvakoti Mona on vain naisille ja heidän alaikäisille lapsilleen tarkoitettu turvakoti.

Ohjaajan tehtävänä on asiakastyö turvakodissa asuvien perheiden kanssa, psykososiaalisen tuen antaminen ja palvelusuunnitelmien toteuttaminen. Hänen työhönsä kuuluu myös kodinhoidollisia muita turvakodin toimintaan liittyviä tehtäviä tilanteen mukaan.

Edellytämme hakijalta sosiaali- ja terveysalan AMK-koulutusta sekä kokemusta väkivalta- ja kriisityöstä (Valtioneuvoston asetus turvakotipalvelujen tuottamiselle asetettavista edellytyksistä, 598/2015). Laaja kielitaito katsotaan eduksi.

Työ on vuorotyötä ja sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä. Työssä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Haku on voimassa toistaiseksi ja työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen lähetetään Turvakoti Monan johtajalle Ljudmila Kettuselle sähköpostitse: ljudmila.kettunen(at)monikanaiset.fi

Tehtävään valitun tulee esittää ennen työn aloittamista rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Turvakoti Mona tarjoaa turvallista asumista ja kriisiapua lähisuhdeväkivaltaa kokeneille naisille ja heidän lapsilleen. Erityisosaamistamme on monikulttuurisuus, mutta turvakotiin ovat tervetulleita kaikki naiset. Palvelemme useilla eri kielillä.

Lue lisää: Turvakoti Mona

© 2021 Monika-Naiset liitto ry · Hermannin Rantatie 12 A, 00580 Helsinki · Tietosuoja