Eduskuntavaaliehdokas: tee päivän hyvä työ viidessä minuutissa

Osaavat naiset -työllistämisprojektin kampanja Anna osaajalle mahdollisuus haastaa eduskuntavaaliehdokkaita: Maanantaina 30.3.2015 klo 10-12 Lasipalatsin toisen kerroksen aulassa haasteen vastaanottanut ehdokas soittaa yhden puhelun yhdelle työnantajalle. Tarkoituksena on löytää uusia työnantajakontakteja työllistämisprojektin asiakkaille sekä rohkaista pääkaupunkiseudun työnantajia rekrytoimaan maahanmuuttajataustaisia naisia.

Työelämään tarvitaan nyt meitä kaikkia. Jotta kaikkien osaamista olisi mahdollista hyödyntää, tarvitaan rohkeutta ja kädenojennuksia: kaikki työnhakijat eivät ole samalla viivalla. Maahanmuuttajataustaisen työnhakijan on tilastojen mukaan kolme kertaa vaikeampaa löytää työpaikka kuin kantasuomalaisen. Naisilla työllistyminen on miehiäkin vaikeampaa.

Anna osaajalle mahdollisuus -kampanjaa voit seurata Twitterissä tunnuksella @osaavatnaiset: haastekuvakampanjaamme ovat lähteneet mukaan niin ministerit kuin kansanedustajaehdokkaatkin Lenita Toivakasta Jani Toivolaan. Kampanja jatkuu vuoden 2015 loppuun asti.

Osaavat naiset -projektia (2011-2016) koordinoi Monika-Naiset liitto ry ja rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus. Projekti toteutetaan yhteistyössä TE-palvelujen kanssa.