Monika-Naiset liitosta keskustelutukea ja kriisiapua naisille darin ja farsin kielillä

Afganistanin kriisi herättää ahdistusta Suomessa asuvien afganistanilaistaustaisten keskuudessa, ja huoli maassa olevista läheisistä on nyt suuri. Tilanne voi aktivoida muistoja ja vanhoja traumoja omista kokemuksista ja koetusta väkivallasta. Monika-Naiset liitto tarjoaa keskustelutukea ja kriisiapua naisille darin ja farsin kielillä.

Kriisikeskus Monika

Kriisikeskus Monikassa on tarjolla kriisiapua, psykososiaalista tukea, neuvontaa ja palveluohjausta ammattilaisten kanssa darin / farsin kielellä.  

Kriisikeskukseen voi soittaa, tulla käymään tai ottaa yhteyttä verkon kautta.
Kaikki Kriisikeskuksen palvelut ovat maksuttomia, eikä omaa nimeä tarvitse kertoa.

Kriisikeskus Monika palvelee ma-pe kello 9–17 osoitteessa Hermannin Rantatie 12 A, 4. kerros, 00580 Helsinki.

Maksuton auttava puhelin 0800 05058 on avoinna ma kello 9–19, ti-pe kello 9–16. Puhelimeen voi soittaa kaikkialta Suomesta. Puhelimeen vastaavat Kriisikeskus Monikan kriisityöntekijät. Chat-palvelu eri kielillä on avoinna ma kello 16–19, ke-to kello 10–12. Ajankohtaista tietoa chat-päivystyksestä löytyy kotisivuiltamme.

Turvakoti Mona

Turvakoti Monassa on tarjolla kriisiapua ja turvallista asumista ammattilaisten kanssa. Vain naisille tarkoitetun Turvakoti Monan päivystävä puhelin 045 6396 274 on aina avoinna (24 h).

Turvakoti Mona on tarkoitettu lyhytaikaiseen asumiseen. Turvakodin osoite on salainen. Apua tarjotaan useilla eri kielillä ja myös tulkkausapua on saatavilla.

Kotoutumiskeskus Monika

Kotoutumiskeskus Monikassa on tarjolla sosiaaliohjausta, neuvontaa ja palveluohjausta ammattilaisten kanssa sekä vertaistukiryhmä naisille darin / farsin kielellä. Ryhmä järjestetään keskiviikkoisin kello 11.30–12.50 yhteistyössä Kriisikeskus Monikan kanssa. Ilmoittautumiset Kotoutumiskeskuksen numeroon 0800 05059. Vertaistukiryhmän darinkielinen mainos löytyy täältä (JPG).

Kotoutumiskeskus Monika palvelee ma-pe kello 9–16 ja la kello 9–14 osoitteessa Hermannin Rantatie 12 A, 4. kerros, 00580 Helsinki.

Maksuton numero 0800 05059 on avoinna ma-pe kello 9–16 ja la kello 9–14. Numeroon voi soittaa kaikkialta Suomesta.

Ota rohkeasti yhteyttä! Olemme tukenasi.

Monika-Naiset liitto ry on monikulttuurinen naisjärjestö, joka edistää maahanmuuttajataustaisten naisten tasa-arvoista asemaa ja osallisuutta Suomessa, ennaltaehkäisee naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ja tarjoaa kriisi- ja tukipalveluja. Liitto tekee vaikuttamis- ja asiantuntijatyötä ja tukee maahanmuuttajanaistyötä jäsenjärjestöjen kautta.

© 2022 Monika-Naiset liitto ry · Hermannin Rantatie 12 A, 00580 Helsinki · Tietosuoja