Tiedote 1.6.2017: Monika-Naiset liitto ry:n uusi puheenjohtaja on Bahar Mozaffari

Bahar Mozaffari haluaa Monika-Naiset liiton puheenjohtajana olla mukana edistämässä kaikkien naisten oikeuksia ja tasa-arvoista asemaa.

Monika-Naiset liiton uudeksi puheenjohtajaksi on valittu 30.5.2017 järjestetyssä yhdistyksen sääntömääräisessä kevätkokouksessa Bahar Mozaffari. Hän jatkaa tehtävässä kansanedustaja (sd) Nasima Razmyarin jälkeen. Kevätkokouksessa valittiin myös yhdistyksen hallitus seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Hallituskokoonpano vuosille 2017–2019 on:

Bahar Mozaffari, puheenjohtaja

  • Natalia Ollus, varapuheenjohtaja
  • Tuija Kaasalainen, sihteeri
  • Mania Alkhatib, Suomi-Syyria Ystävyysseura ry
  • Leena Lahti
  • Claudia Nystrand, Monaliiku ry
  • Egëzona Kllokoqi-Bublaku
  • Anastasija Kamali
  • Veli Hukkanen

Monika-Naiset liiton uusi puheenjohtaja on espoolainen ekonomi Bahar Mozaffari. Hän tuli kiintiöpakolaisena Iranista Suomeen vuonna 2006. Mozaffari joutui pakolaiseksi poliittisista syistä toimittuaan naisjärjestöaktiivina entisessä koti­maassaan. Tällä hetkellä hän työskentelee Omnian Tutkintoa edeltävän oppimisen toimialan koulutussuunnittelijana. Mozaffari on toiminut vapaaehtoisena muun muassa WILPF (The Women’s International League for Peace and Freedom) -naisjärjestössä ja tehnyt työtä erityisesti naisten ja lasten kotoutumisen edistämiseksi. Suomen pakolaisapu valitsi hänet vuoden pakolaisnaiseksi 2017.

Bahar Mozaffari pyrkii omalla esimerkillään kannustamaan naisia osallistumaan kansalaistoimintaan ja tuomaan rohkeasti osaamistaan esille. ”Naisjärjestömaailma merkitsee minulle paljon ja olen saanut sieltä korvaa­matonta apua. Ei ole väliä, mistä maasta tai kulttuurista tulemme. Haluan Monika-Naiset liiton puheenjohtajana olla mukana edistämässä kaikkien naisten oikeuksia.”

Lisätiedot:

Jenni Tuominen
Toiminnanjohtaja
Monika-Naiset liitto ry
Puh. 045 6759 276

Bahar Mozaffari
Puheenjohtaja
Monika-Naiset liitto ry
Puh. 044 017 9100

© 2022 Monika-Naiset liitto ry · Hermannin Rantatie 12 A, 00580 Helsinki · Tietosuoja