Tiedote 31.8.2021: Monika-Naiset liiton uudeksi puheenjohtajaksi Olga Silfver, kunniapuheenjohtajaksi Nasima Razmyar

Monika-Naiset liiton sääntömääräinen kevätkokous järjestettiin 31.8.2021. Kokouksessa vahvistettiin hallituksen kokoonpano seuraavalle kaudelle.

Hallituksen puheenjohtajan Bahar Mozaffarin kausi päättyi ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin valtiotieteiden maisteri Olga Silfver. Silfver työskentelee projektipäällikkönä Espoon Korkeakoulutettujen maahanmuuttajien osaamiskeskuksessa. Hän on työskennellyt aiemmin Helsingin kaupungin maahanmuutto-osastolla ja Stadin Osaamiskeskuksessa kehittämistehtävissä erityisesti naisten kotoutumisen kysymysten parissa.

Hallituksen jäseninä jatkoivat jäsenjärjestöjen edustajina Egëzona Kllokoqi-Bublaku (Yhdessä – käsi kädessä ry) ja Mania Alkhatib (Suomi-Syyria Ystävyysseura ry) sekä henkilöjäseninä Leena Lahti, Marianne Mela, Sinikka Mustakallio, Maria Nygård ja Natalia Ollus.

Liiton kunniapuheenjohtajaksi nimitettiin Nasima Razmyar. Razmyar on toiminut Monika-Naiset liiton puheenjohtajana vuosina 2012–2017. Hän on merkittävästi edistänyt maahan muuttaneiden naisten tasa-arvoista ja yhdenvertaista asemaa ja nostanut määrätietoisesti esille naisten oikeuksien kysymyksiä yhteiskunnallisessa keskustelussa ja päätöksenteossa. Razmyar on Helsingin kaupungin­valtuutettu ja Helsingin apulais­pormestari.

-On todella iso kunnia tulla nimitetyksi Monika-Naiset liiton kunniapuheenjohtajaksi. Järjestössä tehdään merkittävää yhteiskunnallista työtä, erityisesti haavoittuvassa asemassa olevien naisten ja tyttöjen hyväksi. Olen kiitollinen siitä, että olen saanut olla mukana järjestön työssä niin työntekijänä kuin luottamushenkilönä. Monika-Naiset liiton kautta olen saanut elämänmittaisia oppeja.

www.monikanaiset.fi

© 2022 Monika-Naiset liitto ry · Hermannin Rantatie 12 A, 00580 Helsinki · Tietosuoja