Sinulle, joka haluat päästä eteenpäin kohti tavoitteitasi Suomessa: koulutukseen, työelämään, yhteiskuntaan. Jäikö joku tavoitteesi saavuttamatta? Tarvitsetko tukea? Haluatko tavata muita naisia, jotka miettivät samoja asioita? Haluatko vahvistaa suomen kielen taitoasi ja rohkeutta käyttää kieltä?

Tule mukaan! Toimintamme on maksutonta ja sitä järjestetään arkipäivisin pääasiassa toimistoaikaan. MoniNaisten Tilasta voit saada apua arkisiin asioihisi, kuten koulutushakuihin sekä lähiseudun palveluissa ja virastoissa asiointiin. Ryhmätoiminnassa voit kehittää mm. suomen kielen puhe- ja yhteiskunnallisia taitojasi sekä löytää omat kiinnostuksen kohteesi.

Jos haet töitä, voit saada henkilökohtaista ohjausta ja osallistua pienryhmätoimintaan Osaavat naiset -toiminnasta. Tule juttelemaan kanssamme työnhausta, voit varata henkilökohtaisen ajan työntekijöiltä. Työpajoissa tutustut muihin naisiin, opit työelämän suomea, saat apua ansioluettelon tai työhakemuksen tekemiseen ja vertaistukea. Käymme myös tutustumassa erilaisiin työpaikkoihin.