Kotoutumiskeskus Monika tarjoaa maahanmuuttajataustaisille naisille tukea kotoutumiseen ja työllistymiseen

Sinulle, joka haluat päästä eteenpäin kohti tavoitteitasi Suomessa: koulutukseen, työelämään, yhteiskuntaan. Jäikö joku tavoitteesi saavuttamatta? Tarvitsetko tukea? Haluatko tavata muita naisia, jotka miettivät samoja asioita? Haluatko vahvistaa suomen kielen taitoasi ja rohkeutta käyttää kieltä?

Kotoutumiskeskus Monika tukee kotoutumista ja työllistymistä vahvistamalla suomalaisessa yhteiskunnassa tarvittavia tietoja ja taitoja. Toiminta tukee omien tavoitteiden saavuttamista.

Tule mukaan! Toimintamme on maksutonta ja sitä järjestetään arkipäivisin pääasiassa toimistoaikaan. Kotoutumiskeskus Monikasta voit saada apua arkisiin asioihisi, kuten koulutus- ja työnhakuihin sekä lähiseudun palveluissa ja virastoissa asiointiin. Ryhmätoiminnassa voit kehittää mm. suomen kielen puhe- ja yhteiskunnallisia taitojasi sekä löytää omat kiinnostuksen kohteesi. Jos haet töitä, voit saada henkilökohtaista ohjausta ja osallistua pienryhmätoimintaan. Ryhmissä tutustut muihin naisiin, opit työelämän suomea, saat apua ansioluettelon tai työhakemuksen tekemiseen ja vertaistukea. Käymme myös tutustumassa erilaisiin työpaikkoihin.

Kotoutumiskeskus Monikassa voit:

  • osallistua viikko-ohjelman ryhmiin
  • opetella arkisuomea
  • opetella digitaitoja
  • saada tukea opiskelu- ja työpaikan hakuun
  • saada apua virastoissa asiointiin
  • tutustua muihin naisiin

Yksilölliseen neuvontaan pääset varaamalla ajan Kotoutumiskeskus Monikan sosiaaliohjaaja Neleah Nwaezelta puh. 045 2635 729, neleah.nwaeze(at)monikanaiset.fi tai ohjaaja Erika Vassiljevalta puh. 045 6569 955, erika.vassiljeva(at)monikanaiset.fi. Vastaanotto ajanvarauksin maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin klo 9-16. Voit myös tulla ilman ajanvarausta keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-13 sekä joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 16-19.

Osoitteemme on Hermannin Rantatie 12 A, 4. krs, Helsinki. Tervetuloa!

Kotoutumiskeskus Monikan toimintaa tukevat sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla (STEA) ja Helsingin kaupunki.