Kotoutumiskeskus Monika tarjoaa maahanmuuttajataustaisille naisille tukea kotoutumiseen ja työllistymiseen

Sinulle, joka haluat päästä eteenpäin kohti tavoitteitasi Suomessa: koulutukseen, työelämään, yhteiskuntaan. Jäikö joku tavoitteesi saavuttamatta? Tarvitsetko tukea? Haluatko tavata muita naisia, jotka miettivät samoja asioita? Haluatko vahvistaa suomen kielen taitoasi ja rohkeutta käyttää kieltä?

Kotoutumiskeskus Monika tukee kotoutumista ja työllistymistä vahvistamalla suomalaisessa yhteiskunnassa tarvittavia tietoja ja taitoja. Toiminta tukee omien tavoitteiden saavuttamista.

Tule mukaan! Toimintamme on maksutonta ja sitä järjestetään arkipäivisin pääasiassa toimistoaikaan. Kotoutumiskeskus Monikasta voit saada apua arkisiin asioihisi, kuten koulutus- ja työnhakuihin sekä lähiseudun palveluissa ja virastoissa asiointiin. Ryhmätoiminnassa voit kehittää mm. suomen kielen puhe- ja yhteiskunnallisia taitojasi sekä löytää omat kiinnostuksen kohteesi. Jos haet töitä, voit saada henkilökohtaista ohjausta ja osallistua pienryhmätoimintaan. Ryhmissä tutustut muihin naisiin, opit työelämän suomea, saat apua ansioluettelon tai työhakemuksen tekemiseen ja vertaistukea. Käymme myös tutustumassa erilaisiin työpaikkoihin.

Kotoutumiskeskus Monikassa voit:

  • osallistua viikko-ohjelman ryhmiin
  • opetella arkisuomea
  • opetella digitaitoja
  • saada tukea opiskelu- ja työpaikan hakuun
  • saada apua virastoissa asiointiin
  • tutustua muihin naisiin

Yksilölliseen neuvontaan pääset ilman ajanvarausta maanantaisin klo 9-18, tiistaista torstaihin (ti-to) klo 9-16 ja perjantaisin klo 9-15. Voit myös halutessasi varata ajan. Osoitteemme on Hermannin Rantatie 12 A, 4. krs, Helsinki. Tervetuloa!

Tarjoamme yksilöneuvontaa ajanvarauksin myös Vantaalla tiistaisin ja perjantaisin klo 8-16. Palvelemme osoitteessa Liesitori 1, 3. krs, Myyrmäki, Vantaa. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja ja ajanvaraukset: Kotoutumiskeskus Monikan sosiaaliohjaaja Neleah Nwaeze puh. 045 2635 729, neleah.nwaeze(at)monikanaiset.fi tai ohjaaja Erika Vassiljeva puh. 045 6569 955, erika.vassiljeva(at)monikanaiset.fi.

Kotoutumiskeskus Monikan toimintaa tukevat sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla (STEA) ja Helsingin kaupunki.