Etsimme uusia vapaaehtoisia Kotoutumiskeskus Monikaan

Kuva: Henni Hyvärinen

Etsimme syksyksi vapaaehtoisia ohjaamaan maahanmuuttajataustaisten naisten kotoutumista tukevia ryhmiä Kotoutumiskeskus Monikassa. Ryhmät kokoontuvat Helsingin Kalasataman toimitiloissamme osoitteessa Hermannin Rantatie, 12 A, 4. kerros.

REKRYTOIMME NYT

  • 2-3 vapaaehtoista ohjaamaan suomen kielen 1-tason ryhmää, joka kokoontuu tiistaisin aamupäivällä.
  • 1-2 vapaaehtoista ohjaamaan Suomea ja digiä -iltaryhmää, joka kokoontuu tiistaisin kello 17 alkaen. Vapaaehtoisen tulee osata käyttää tietokonetta.
  • 1-2 vapaaehtoista ohjaamaan englannin kielen alkeisryhmää, joka kokoontuu perjantaisin kello 14-15.30.

Syksyn ryhmätoiminta käynnistyy elokuussa viikolla 33 ja päättyy joulukuun puolivälissä. Voit aloittaa ohjaamistehtävät joustavasti myös esimerkiksi syyskuun alussa, mikäli elokuussa et pysty vielä tulemaan mukaan toimintaamme. Toiveenamme on, että sitoudut toimintaan koko syksyn ajaksi, mutta voit olla mukana myös tietyn ajanjakson (esimerkiksi 5 viikkoa). Ryhmiin ei ole ennakkoilmoittautumista. Se tarkoittaa sitä, että ryhmän kokoonpano voi muuttua opetusjakson aikana.

Kiinnostuitko tarjoamistamme tehtävistä? Kysy lisää järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriltamme Hitomi Tabuchilta sähköpostitse: hitomi.tabuchi(at)monikanaiset.fi

© 2022 Monika-Naiset liitto ry · Hermannin Rantatie 12 A, 00580 Helsinki · Tietosuoja