Perehdyttämisen parhaat käytännöt monimuotoisessa työyhteisössä

Perehdyttämisen parhaat käytännöt monimuotoisessa työyhteisössä, keskustelu- ja verkostoitumistilaisuus työnantajille torstaina 28.5.2015 klo 9-12 Eurooppasalissa (Malminkatu 16, Helsinki).

Tilaisuuden ohjelman löydät täältä (pdf)

Tilaisuus on osa Osaavat naiset–projektin Anna osaajalle mahdollisuus–kampanjaa. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Vates-säätiön Välityömarkkinat osana työelämää-projektin ja SOL-palveluiden kanssa. Anna osaajalle mahdollisuus –kampanjaa voi seurata Twitterissä tunnuksella @osaavatnaiset.

Kampanjan tavoitteena on löytää uusia työnantajakontakteja sekä herättää ratkaisukeskeistä ja myönteistä keskustelua maahanmuuttajataustaisten työnhakijoi­den rekrytointiin liittyen. Osaavat naiset -projektia koordinoi Monika-Naiset liitto ry ja rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus. Välityömarkkinat osana työelämää -projektia koordinoi VATES-säätiö. SOL on kansainvälinen palvelualan perheyritys, joka tuottaa monipuolisia siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluita.

Ilmoittautumiset 25.5.2015 mennessä ilmoittautumislinkin kautta.

Lisätiedot

Osaavat naiset -projektin projektivastaava Heidi Hirvonen, puhelin 045 2375 014, sähköposti heidi.hirvonen(at)monikanaiset.fi