Verkkopalvelut väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille maahanmuuttajataustaisille naisille

Apua väkivallasta selviytymiseen
Maantieteellisestä sijainnista riippumatta
Maksuttomasti
Reaaliajassa

Väkivaltaa tai sen uhkaa voi kohdata kuka tahansa eri elämäntilanteissa, yllättäen ja odottamatta, tutun tai tuntemattoman tekijän toimesta. Väkivalta on moninaista, joten sitä voi olla vaikea tunnistaa, eikä väkivallasta usein jää näkyviä jälkiä. Ei haittaa, vaikket olisi varma, onko kyseessä väkivalta – huoli omasta tai läheisen tilanteesta on riittävä syy hakea apua!

Kriisikeskus Monikan verkkopalvelut on tarkoitettu maahanmuuttajataustaisille naisille, jotka ovat kokeneet väkivaltaa tai sen uhkaa. Verkkopalvelut tarjoavat matalan kynnyksen osallistumismahdollisuuden asuinpaikasta riippumatta myös niille, joille avun piiriin pääseminen on muulla tavoin vaikeaa. Palveluja on helppoa ja turvallista käyttää: keskustelut ovat luottamuksellisia ja niitä voi käydä nimettömästi. Maksuttomat verkkopalvelut ovat saatavilla usealla eri kielellä. Palveluista vastaavat Kriisikeskuksen kriisityöntekijät.

  • Chat on helppo ja turvallinen verkkopalvelu, jossa voit keskustella väkivaltaan liittyvistä asioista suoraan kriisityöntekijöidemme kanssa. Chat päivystää eri päivinä eri kielillä, tarkista aikataulu tästä.
  • Vertaistukiryhmä verkossa on suljettu verkkopalvelu, jossa voit käsitellä väkivallan kokemuksia yhdessä muiden ryhmäläisten kanssa vertaistukiryhmän ohjaajan johdolla. Ryhmien sisällöistä ja aikatauluista tiedotetaan erikseen.

Voit jättää kysymyksen väkivaltatyön asiantuntijoillemme mieltäsi askarruttavista asioista myös sähköpostitse (kriisikeskus(at)monikanaiset.fi). Vastaamme sinulle pian. Sinun ei tarvitse kertoa nimeäsi.

Ota rohkeasti yhteyttä sinulle sopivimmalla tavalla!

Lue lisää Kriisikeskus Monikan toiminnasta kotisivultamme ja seuraa ajankohtaisia kuulumisia Facebookista.