Chat-palvelun kautta sinun on mahdollista keskustella väkivaltaan liittyvistä asioista reaaliaikaisesti ja anonyymisti Voimavarakeskus Monikan kriisityöntekijöiden kanssa. Toiminta on luottamuksellista ja päätät itse, miten paljon haluat tilanteestasi kertoa. Älä jää huolesi kanssa yksin, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Chat-palvelu päivystää arabiaksi, suomeksi, englanniksi ja venäjäksi oheisen aikataulun mukaisesti. Mikäli chat on varattu, yritäthän hetken kuluttua uudelleen. Halutessasi voit olla yhteyksissä Voimavarakeskukseen myös soittamalla päivystysnumeroomme 0800 050 58 (arkisin klo 9-16).

CHAT-AIKATAULU

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai
10-12 arabia 10-12 suomi, englanti 10-12 venäjä

 

Rekisteröityminen
Turvallisuussyistä verkkopalveluihin kirjaudutaan sisään henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella, jonka avulla varmistetaan, etteivät keskustelut näy ulkopuolisille. Käyttäjätunnuksen saat heti käyttöösi täyttämällä ja lähettämällä rekisteröitymislomakkeen ”Rekisteröidy” -napin takaa. Käyttäjätunnuksen rekisteröinti ei edellytä sähköpostiosoitetta tai muita tunnistettavia tietoja.

Muistathan, että käyttäjätunnuksen ja salasanan muistaminen on täysin omalla vastuullasi. Ylläpito ei pysty palauttamaan unohtamiasi tunnuksia.

Jaa
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone