Jäsenjärjestöt

Toimimme kattojärjestönä monikulttuurisille naistyötä tekeville järjestöille

Tuemme jäsenjärjestöjä yhdistystoi­minnan, taloushallinnon ja vaikuttamistyön kehittämisessä. Lisäksi tarjoamme foorumin yhteiselle tekemiselle ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Jäsenjärjestömme

Autokton ry 
tarjoaa ohjausta, neuvontaa ja erilaisia palveluita, jotka auttavat Suomessa asuvia albaniankielisiä integroitumaan ja kotoutumaan uuteen ympäristöön.

Etelä-Sudan ja Sudan Sawa-yhdistys ry 
edistää jäsentensä vuorovaikutusta ja kommunikointia keskenään, jotta he voivat oppia lisää eri aiheista ja tuntea olonsa osaksi yhteiskuntaa. Yhdistys tarjoaa vertaistukea ja keskusteluryhmiä, joissa jäsenet voivat jakaa omia kokemuksiaan ja saada tukea toisiltaan. Lisäksi yhdistys pyrkii lisäämään tietämystä suomalaisesta yhteiskunnasta ja vahvistamaan lasten identiteettiä.  

FINN-MAMU-Monikulttuurinen yhdistys ry
edistää maahan muuttaneiden naisten kotoutumista ja toiminnallista kielitaitoa sekä tietoisuutta kaikille naisille yhteisistä asioista.

Indian Women in Finland ry 
pyrkii ehkäisemään intialaistaustaisten naisten ja -lasten syrjäytymistä ja ylläpitämään intialaista kulttuuria. Yhdistys järjestää aktiivisesti ryhmätoimintaa.

Irakin naisten yhdistys ry (INY ry)
edistää maahanmuuttajataustaisten naisten asemaa perheessä ja yhteiskunnassa.

Lähi-idän naisten yhdistys ry (Tampere)
ylläpitää Lähi-idän kulttuurin kulttuuriperintöä Suomessa asuvien maahanmuuttajataustaisten naisten keskuudessa. Lisäksi yhdistys tukee maahanmuuttajataustaisten naisten kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Yhdistys tarjoaa sosiaalisen ja luovan toimintaympäristön, jossa voi osallistua eri tapahtumiin ja koulutuksiin arabian ja/tai suomen kielellä.

MCSL / Maman congolaise Sans Limite ry
antaa tukea naisille ja nuorille kotoutumiseen ja toimimaan aktiivisesti yhteiskunnassa.

Monaliiku – Monikansallisten naisten hyvinvointi ja liikunta ry
edistää maahanmuuttajataustaisten naisten urheilu- ja kulttuuritoimintaa ja tarjoaa mahdollisuuksia harrastusta urheilua. Lisäksi yhdistys auttaa jäseniään kohottamaan fyysistä ja henkistä hyvinvointia ja ylläpitämään kiinnostusta urheiluun ja kulttuuritoimintaan.

Monikulttuurikeskus Gloria
Monikulttuurikeskus Gloria on avoin, kansainvälinen kohtaamispaikka, joka toimii yhdenvertaisuuden puolesta ja pyrkii vähentämään rasismia ja ennakkoluuloja. Gloria tarjoaa tilan monikulttuuristen ryhmien kokoontumisille ja järjestää monipuolisia tapahtumia sekä keskustelutilaisuuksia, jotka käsittelevät monikulttuurisuutta. Gloria mahdollistaa myös vapaaehtoistyön, ja sen tiloissa on mahdollista järjestää kursseja, tapahtumia ja näyttelyitä.

Non-Resident Nepali Association Finland ry
tukee nepalilaistaustaisten ihmisten kotoutumista, ylläpitää nepalilaista kulttuuria ja tekee sitä tutuksi.

Oulun vastaanottokeskusten tukiyhdistys ry
toimii Oulussa ja Oulun seudulla olevien turvapaikanhakijoita vastaanottavien vastaanottokeskusten ja hätämajoitusyksiköiden tukena.

Suomen Somalinaisten kehitys ry
edistää somalitaustaisten naisten itseluottamusta sekä perheiden vaikuttamismahdollisuuksia. Yhdistyksen tärkeänä pyrkimyksenä on vakiinnuttaa omaa kotipaikkaa sekä kehittää palveluiden saamista omalla kielellä. 

Suomen Venäjänkielisten Keskusjärjestö ry (SVK)
on valtakunnallinen kattojärjestö, joka edustaa ja valvoo Suomessa asuvien venäjänkielisten etuja ja toimii kattojärjestönä venäjänkielisille sosiaali- ja terveysjärjestöille. Keskusjärjestö edistää venäjänkielisten kotouttamista, sopeutumista yhteiskuntaan, työllistymistä, digitalisaatiota, terveyttä- ja hyvinvointia.

Suomi-Syyria Ystävyysseura ry
tarjoaa arabiankielisille maahanmuuttajille kotoutumista tukevaa toimintaa ja neuvontaa. Seura toimii tiiviissä yhteistyössä Suomen erilaisten viranomaistahojen ja kansalaisjärjestöjen kanssa. Lisäksi yhdistys järjestää erilaisia verkostoitumistilaisuuksia, retkiä sekä juhlia.

Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs (kannatusjäsen)
tekee tasa-arvotyötä Suomessa poliittisella, sosiaalisella ja taloudellisella tasolla liberaalifeministisestä näkökulmasta.

Yhdessä – käsi kädessä ry
auttaa ja tukee albaani- ja maahanmuuttajataustaisia naisia integroitumaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Lisäksi yhdistys järjestää infotilaisuuksia ja tukee työnhaussa sekä sosiaaliturvaan liittyvissä asioissa.

Haluatko tietää lisää tai liittyä jäsenjärjestöksemme?

Jäsenjärjestötoimintaa koordinoidaan keskustoimistossa.

Ota yhteyttä jäsenjärjestö- ja vapaaehtoistyön asiantuntijaan Hitomi Tabuchiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hitomi.tabuchi@monikanaiset.fi tai soittamalla puhelinnumeroon 045 126 8802.

Voit hakea jäsenyyttä myös verkossa täyttämällä tämän lomakkeen.

Tietosuoja · Saavutettavuus
The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.